I går stod menuen på græskarsuppe med kylling! MUMS siger jeg bare!
Jeg brugte:
2 fed hvidløg
½ rød chili
3 gulerødder
2 små rødløg
1 porre
1 lille græskar
lidt olie,
boullionterning ( er ikke sikker på denne er godkendt på Dukan, men jeg bruger det altså alligevel)
vand
salt
Hvidløg, løg og chili skæres i små tern, og steges i lidt olie. Gulerødder, porre og græskar tilsættes, og dækkes med vand. Koges op med en boullionterning.
Lad koge til grønsagerne er bløde - eller så længe man nu har tid. Blendes med en håndblender, og tyndes evt. med mere vand.
Smages til med salt, peber,sød - efter hvad man kan lide.
Kan også gøres mere cremes med frisk ost 0 %, men jeg synes den var fin sådan her!
Den gjorde lykke hos hele familien - store og små!
God fornøjelse!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar