Lækker Dukan bugerbolle. ( Opskrift fra dukanslankekur.dk)
1 æg
1 æggehvide
1½ spsk havreklid
1 spsk husk
3 spsk skummetmælkspulver
1 tsk tørgær
Æg og æggehvide piskes let sammen. Klid og husk males (i kaffe-grinder) og tilsættes sammen med skummetmælkspulver og gær.
Hæver ca. 20 min. i skålen hvorefter dejen sættes på bagepapir på bageplade og efterhæver 10-15 min.
Kan krydres på toppen med fx. flagesalt, provencekrydderi, chili eller andet alt efter smag og behag.
Bages ca. 12 min ved 180 grader
Jeg brugte en blender til HUSK og havreklid - om det gjorde en forskel ved jeg ikke. Her er det vigtigt at bruge tørgær, ellers risiker man at dejen flyder ud.
Bollen blev virkelig lækker - dog en smule stor, så jeg tror egentligt godt man kan lave den mindre, eller måske have god effekt med at lave 2 små boller i stedet.
Jeg brugte den til en LÆKKER kyllingeburger. Dressing af fromage frais og krydderier, grønt og kyllingfilet stegt i ovnen. MUMS!
Den kan virkelig anbefales...! MUMS!

Ingen kommentarer:
Send en kommentar